Stołówka szkolna
W LUTYM 2025 r. OPŁATA ZA OBIADY WYNOSI:
20 dni x 6,50 zł = 130,00 zł
...........................
Informacja dotyczące obiadów w roku szkolnym 2024/2025
Warunkiem korzystania z obiadów w stołówce szkolnej jest złożenie pisemnej deklaracji, którą można uzyskać w sekretariacie lub pobrać ze strony internetowej szkoły.
Wypełnioną deklarację należy złożyć do 03.09.2024 r. w sekretariacie szkoły.
Z posiłków można korzystać wyłącznie w stołówce szkolnej,
nie ma możliwości wynoszenia obiadów na zewnątrz.
Należność za obiady należy wpłacać w wyznaczonych dniach wg harmonogramu:Lp.
Rozliczenie za miesiąc
Termin płatności
1.
Wrzesień
01.09 – 06.09.2024
2.
Październik
23.09 – 27.09.2024
3.
Listopad
23.10 – 29.10.2024
4.
Grudzień
25.11– 29.11.2024
5.
Styczeń
19.12 – 27.12.2024
6.
Luty
23.01 – 29.01.2025
7.
Marzec
20.02 – 26.02.2025
8.
Kwiecień
24.03 – 28.03.2025
9.
Maj
22.04 – 28.04.2025
10.
Czerwiec
23.05 – 29.05.2025
Koszt dwudaniowego obiadu wynosi 6,50 zł.
Brak wpłaty w terminie spowoduje, że dziecku nie będzie wydawany posiłek.Nieobecność dziecka w szkole należy zgłaszać najpóźniej do godz. 8:30 w pierwszym dniu nieobecności pod numerem telefonu – 68 3512657, poprzez adres e-mail sekretariat@szkola.babimost.pl lub osobiście w sekretariacie.
Nie będą odliczane nieobecności zgłoszone po godzinie. 8:30.Odpisy będą rozliczane w kolejnym miesiącu.
********************************************************
Numer rachunku bankowego do dokonywania wpłat za obiady.
45 9660 0007 2600 1456 2000 0040
DANE DO PRZELEWU
Adres odbiorcy: Szkoła Podstawowa w Babimoście
W tytule przelewu należy wpisać: wpłata za obiady / imię i nazwisko dziecka / klasa / miesiąc, za który dokonywana jest wpłata.********************************************************
JADŁOSPIS
PONIEDZIAŁEK 03.02.2025
Zupa z fasolki szparagowej, łazanki z ogonówką wędzoną, jabłko, kompot wiśniowy
alergeny: seler, zboża zawierające gluten, nabiał łącznie z laktozą, soja
WTOREK 04.02.2025
Krem z kalafiora z płatkami migdałowymi, udko z pieca, ziemniaki, puree z koperkiem, pieczona brukselka, woda z cytryną
alergeny: seler, nabiał łącznie z laktozą
ŚRODA 05.02.2025Zupa brokułowa, gulasz warzywny z indykiem, kasza bulgur, fasolka z bułką tartą, kompot śliwkowy
alergeny: seler, jajka, zboża zawierające gluten, nabiał łącznie z laktozą, orzeszki arachidowe, sezam, soja,
gorczyca
CZWARTEK 06.02.2025
Zupa jarzynowa, risotto z cukinią, pieczarkami, papryką kolorową, i kurczakiem, marchew mini, woda z malinami
alergeny: seler, zboża zawierające gluten, nabiał łącznie z laktozą
PIĄTEK 7.02.2025
Zupa z soczewicy, ryba z serem, puree ziemniaczane z koperkiem, sałata lodowa ze śmietaną, kompot truskawkowy
alergeny: seler, ryba, zboża zawierające gluten, nabiał łącznie z laktozą, jajka, soja, papryka
W gotowanych posiłkach mogą pojawić się śladowe ilości alergenów tj. zboża zawierające gluten, soję, mleko, skorupiaki, jaja, ryby, orzechy, migdały, seler, gorczyca, nasiona sezamu, dwutlenek siarki i siarczyny, łubin, mięczaki. Alergeny oznaczono zgodnie z Rozporządzeniem 1169/2011 Parlamentu Europejskiego i Rady.